Spasava život za jedan jedini minut: Mešavina doktora Šulca sprečava srčani udar

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2016, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasava život za jedan jedini minut: Mešavina doktora Šulca sprečava srčani udar

Tajni sastojak ove mešavine jeste kajenska paprika, ali vrlo je važno da tinkturu napravite striktno po uputstvu.

Mnogi ljudi nisu svesni da infarkt može da se spreči samo jednom jednostavnom, ali moćnom namirnicom - kajenskom paprikom i to samo za jedan minut! Ako u kući imate srčanog bolesnika, neka vam ovaj moćan lek bude uvek pri ruci!

Ova najpoznatija vrsta čili paprike bila je predmet istraživanja mnogih iscelitelja, među njima i doktora Ričarda Šulca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Svi oni su bili zadivljeni lekovitim svojstvima koja ova sorta paprike poseduje!

Ono što čini ove tvrdnje još relevantnijim jeste činjenica da ovi lekari govore iz ličnog iskustva, a ne iz studija urađenih u kontrolisanom okruženju. Postoji nekoliko načina za lečenje kajenskom paprikom, a neki od njih su posebno delotvorni.

Najbitnije je da kajenska paprika ima minimalno 90.000 Skovil (Scoville) jedinica po lestvici za merenje ljutine. Potražite je u većim supermarketima, orijentalnim ili bio-prodavnicama. U slučaju da blizu imate ovakvu čili papriku, bolesniku treba dati mešavinu jedne male kašičice kajenske paprike pomešane u čaši vode da popije, naravno, pacijent mora biti pri svesti. U slučaju da je osoba u nesvesti, možete koristiti ekstrakt kajenske paprike - nakapajte bolesniku par kapi ispod jezika.

Ova namirnica deluje tako što pojačava puls i dovodi krv u sve delove tela i balansira cirkulaciju. Deluje hemostatički, odmah zaustavlja krvarenja iz rana i pomaže u oporavku srca.

Najbolji recept za tinkturu od kajenske paprike prema doktoru Šulcu:

Sastojci: Prah kajenske paprike, nekoliko svežih kajenskih papričica, 50-procentni alkohol (neki koriste votku ili jabukovo sirće, staklena flaša od 1 l, rukavice.

Priprema: Zbog ljutine paprike koristite rukavice. Četvrtinu staklene boce ispunite prahom kajenske paprike. Prelijte sa dovoljno alkohola da prekrije prah. Izmiksujte u blenderu nekoliko celih svežih papričica sa dovoljno alkohola da dobijete smesu nalik sosu. Dodajte tu smesu prvoj tako da napunite tri četvrtine boce. Nakon toga, ispunite bocu do kraja alkoholom i zatvorite je. Promućkajte je što češće tokom dana. Ostavite tinkturu do idućeg punog meseca i zatim je procedite kroz gazu u tamnu bocu. Ako želite superjaku tinkturu, procedite je nakon tri meseca. Dobro zatvorite flašu i stavite na tamno i suvo mesto. Rok upotrebe je neograničen.

Napomena: Nikako ne koristite običnu ljutu papriku umesto kajenske! Tinktura prema ovom receptu najbolja je za korišćenje u hitnim slučajevima, kod srčanih udara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.