Savršen napitak za detoksikaciju posle praznika

Izvor: B92, 29.Dec.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršen napitak za detoksikaciju posle praznika

Ako želite uspešno da započnete 2017. godinu s detoksikacijom, važno je da promenite svoj početak dana i uvedete novi tajni sastojak.

Ako zaista želite da očistite organizam, naučnici predlažu da to uradite tako što ćete dodati jedan sastojak vodi, koji će da prija vašem telu, piše Miror.

U pitanju je slatki krompir, koji može dosta da vam smanji apetit.

Ovaj napitak treba pripremiti na poseban način.

Istraživači iz Japana predlažu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se slatki krompir skuva, a da se potom popije voda u kojoj se kuvao.

Naime, otkriveno je da su proteini koji su ostali u vodi nakon što se krompir skuvao efikasno uticali na smanjenje apetita kod miševa i veruju da bi isti učinak imali i kod ljudi.

Naučnik je rekao da su rezultati obećavajući, jer su pokazali da ova "otpadna" voda može da se iskoristi umesto da se odbaci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napitak za detoks posle praznika

Izvor: Radio 021, 29.Dec.2016

Ako želite uspešno da započnete 2017. godinu s detoksom, važno je da promenite svoj početak dana i uvedete novi tajni sastojak...Ako zaista želite da očistite organizam, naučnici predlažu da to uradite tako što ćete dodati jedan sastojak vodi, koji će da prija vašem telu...U pitanju je slatki...

Nastavak na Radio 021...

ZA ZDRAV ORGANIZAM: Savršen napitak za detoks posle prazničnog slavlja

Izvor: Kurir, 29.Dec.2016

...Ako zaista želite da očistite organizam, naučnici predlažu da to uradite tako što ćete dodati jedan sastojak vodi, koji će da prija vašem telu, piše Mirror U pitanju je slatki krompir koji može dosta da vam smanji apetit Ovaj napitak treba pripremiti na poseban način..(radiosarajevo)..Autor:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.