Proveren recept protiv podočnjaka!

Izvor: eKlinika.rs, 03.Sep.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proveren recept protiv podočnjaka!

Do sada ste isprobali razne kremice i prirodne preparate protiv dosadnih tamnih kolutova oko očiju, ali sve je bilo bezuspešno? Ovaj provereni „homemade“ recept ne zahteva puno vremena za pripremu, a učinakom ćete sigurno biti prezadovoljni!
Freeimages.com

Potrebni su vam žalfija, kamilica i peršun. Da li ćete odabrati sušene ili sveže trave, na vama je da odlučite. Od svake biljke uzmite po pola supene kašike. Sve zajedno prelijte sa 200 ml ključale vode, poklopite >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << i ostavite tako dva sata.
Kad odstoji, smesu sipajte u kalupe za led i ostavite u zamrzivač da se stegne.
Upotreba
Ujutro i uveče nežno bristi predeo oko očiju zaleđenom kockicom. Da bi koža što bolje upila, ne umivajte se i ne brišite lice.
Odmah, nakon tretiranja podočnjaci će se činiti još tamniji, ali ne brinite, to je zato jer koža crveni od hladnoće. Za nekoliko minuta sve će vratiti u normalu.
Ako budete istrajni u svojoj nameri da se oslobodite tamnih krugova ispod očiju, veoma brzo ćete zaboraviti na korektore.
DOKTORU SE MOŽETE OBRATITI BEZ ODLASKA U BILO KOJU ZDRAVSTVENU USTANOVU NA WWW.EKLINIKA.RS SERVISU U SAMO TRI KLIKA. POGLEDAJTE OVDE.
 
eklinika.rs / ALO!
 
PITAJ DOKTORA ONLINE:
PITAJ DOKTORA ONLINE: www.eklinika.rs

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.