Anđelijna i Bred u krevetu kao zečevi

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelijna i Bred u krevetu kao zečevi

Časopis Star objavio je ekskluzivnu priču o detaljima iz privatnog života Anđeline Džoli (38) i Breda Pita. Između ostalog, pišu da je glumica opsednuta njihovom slikom u javnosti, o neobičnom načinu na koji odgajaju svoju djecu te o usponima i padovima njihovog odnosa.

Anđa u vezi "nosi pantalone": Anđelina i Bred srećni zajedno 

 

Izvor tvrdi da Anđelina jako voli kontrolisati svog verenika i imidž u javnosti, što se odnosi i na njegov način >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odevanja.

 

- On radi što Anđelina kaže, ali kad ona ne vidi, voli pušiti marihuanu i cigarete - tvrdi izvor.

 

Mnoge će iznenaditi da Anđelina i dalje mrzi Dženifer Aniston, bivšu Bredovu suprugu, te da na nju i dalje gleda kao na konkurenciju, na ličnom i profesionalnom nivou

 

- Anđelina prati tekstove o sebi u novinama. Sviđa joj se ta hipi slika koju javnost ima o njoj, upoređivanje sa Odri Hepbern i putovanja svetom zbog nesebičnih stvari koje radi - otkriva izvor. Takođe, Bred i Annđelina u svom domu nisu šefovi, već tu ulogu imaju njihova deca, Šajloh , Medoks , Paks , Zahara , Vivijen i Noks, koja kuću znaju 'preokrenuti'.

 

- Ta deca su divlja. Vrište u svako doba dana i noći, a još uz to su neuredna. U svakom uglu mogu se naći na ostaci hrane, uglavnom od Mekdonaldsa, omoti od slatkiša, hrpa igračaka, pa čak i mrtve bube - govori izvor te dodaje da Anđelina i Brad misle da je to super iako bi mnogi rekli da je odvratno. Bred je kao roditelj više disciplinovan, a najveći kamen spoticanja između ovog para su uglavnom deca, to jest kako ih pravilno odgajati. Uprkos svim nesuglasicama, Bred i Anđelina ludi su jedno za drugim.

U spavaćoj sobi su kao zečevi

- Mesto gdje nemaju problema je spavaća soba, tamo su kao zečevi - tvrdi izvor te dodaje da se Anđelina u Brada zaljubila čim su se upoznali. Njihova spremačica jednom je prilikom u njihovoj sobi našla brdo seksualnih igračaka.

 

- Čim uhvate priliku, završe u krevetu. Bred voli Anđelinu kao i ona njega-zaključuje izvor.

 

Bred i Anđelina upoznali su se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smit' 2005. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđelina i Bred: Čim nađu priliku oni završe u krevetu uz brdo seksualnih igračaka

Izvor: Svet, 12.Apr.2014

Časopis “Star” objavio je ekskluzivnu priču o detaljima iz privatnog života Anđeline Džoli (38) i Breda Pita. Između ostalog, pišu da je glumica opsednuta njihovom slikom u javnosti, o neobičnom načinu na koji odgajaju svoju decu, te o usponima i padovima njihovog odnosa. Nimenovani izvor...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.