Nicole Kidman po 4. put za Jimmy Choo

Izvor: Press, 01.Apr.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nicole Kidman po 4. put za Jimmy Choo

Saradnja kompanije Jimmy Choo sa Oskarovkom Nicole Kidman se nastavlja i to kampanjom koja je najava za jesen 2014. godine. Australijska glumica je već 4. put lice prestižne kuće cipela i modnih dodataka, a iako joj je 46, Kidmanova izgleda barem 20 godina mlađe u ovoj boho kampanji.
Iako će se kampanja u magazinima pojaviti u maju, pred vama je prva fotografija koja najavljuje šta možemo da očekujemo. U rok chic stilu, sa zanimljivim parom čizama do gležnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i u sakou, noge popularne glumice su ponovo u prvom planu. Iako joj ne manjka ni novca, ni uloga, Nicole se odlično snalazi kao manekenka, što nas ne čudi, jer je već bila lice kuće Chanel.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikol Kidman pokazala izazovno telo i mladolik izgled u kampanji za "Jimmy Choo"

Izvor: Prva.rs, 01.Apr.2014

I u kampanji za novu kolekciju brenda "Jimmy Choo" naslovno lice biće australijska glumica Nikol Kidman.. Nikol u reklami izgleda mladoliko te su mnogobrojni komentari onih koji su reklamu pogledali da je ona prestala da stari u 25. godini.. Ali nije, Nikol sada ima 46. godina, ali svakako ima...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.