Žigić u Arsenalu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić u Arsenalu?

Nekadašnji srpski reprezentativac Nikola Žigić zameniće povređenog Olivijea Žirua u Arsenalu, prenosi današnji Sportski Žurnal.

Kako se navodi, Žigić koji trenutno nema klub, nakon što mu je istekao ugovor sa Birmingemom, danas će u Londonu obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor do kraja sezone.

Žigić je pre tri godine u finalu Liga kupa bio strelac u pobedi Birmingema protiv Arsenala 2:1, a prošle sezone odigrao je 35 utakmica i postigao sedam golova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
On je u karijeri igrao za AIK iz Bačke Topole, Mornar iz Bara, Kolubaru, subotički Spartak, Crvenu zvezdu, Rasing iz Santandera i Valensiju.

Za državni tim odigrao je 57 utakmica i postigao 20 golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRBIN NA EMIREJTSU: Nikola Žigić menja Žirua u Arsenalu

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014

BEOGRAD - Nekadašnji srpski reprezentativac Nikola Žigić zameniće povređenog Olivijea Žirua u Arsenalu...Kako se navodi u medijima, Žigić koji trenutno nema klub, nakon što mu je istekao ugovor sa Birmingemom, danas će u Londonu obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor do kraja sezone...Žigić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.