Vulin u Sremskim Karlovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2014, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin u Sremskim Karlovcima

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, posetiće danas decu i roditelje "Male škole za roditelje", koju organizuje Savez MNRO Srbije uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a ove godine se održava u hotelu "Dunav" u Sremskim Karlovcima.

"Mala škola za roditelje" je edukativni program koji pruža psihosocijalnu podršku roditeljima dece sa razvojnim smetnjama. Uz stručnu podršku psihologa, pedagoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i defektologa program im pomaže da steknu korisna znanja koja će im biti od pomoći u očuvanju integriteta i funkcionalnosti porodice.

Vulin će se sastati i sa predstavnikom opštine Sremski Karlovci, direktorom Centra za socijalni rad u Novom Sadu, Nenadom Draškovićem, direktorom GC Novi Sad, Draganom Miloševićem, direktorkom filijale NSZ u Novom Sadu, Tatjanom Vidović i direktorom filijale za PIO u Novom Sadu, Ilijom Šakićem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vulin: Zakonskim izmenama pomoći deci ometenoj u razvoju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2014

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se izmenama Zakona o finansijskoj podršci porodicama sa decom, može pomoći deci sa smetnjama u razvoju i njihovim roditeljima, pre svega u postupku procene potreba koji se,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.