Vozači očekuju žestoku borbu na “Velikoj nagradi Novog Sada”

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači očekuju žestoku borbu na “Velikoj nagradi Novog Sada”

“Velika nagrada Novog Sada”, auto-trka koja otvara Prvenstvo Srbije, biće održana za vikend u Novom Sadu na stazi “Mišeluk”.

Povodom održavanja “Velike nagrade Novog Sada”, danas su u centru grada bili izloženi automobili koji će učestvovati na trci, a održane su i akcije posećene povećanju bezbednosti u saobraćaju.

Kako očekuju organizatori, više od 80 trkačkih automobila protutnjaće stazom na Mišeluku, dok vozači očekuju žestoku borbu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Nadam se kiši, jer se bolje snalazim na mokroj podlozi, a u tom slučaju razlika u automobilima manje dolazi do izražaja, a više je na vozačima- kaže Nemanja Milovanović, vozač najjače, Super klase.

On dodaje da bi voleo da se zauzme mesto na podijumu.

- Organizacija je odlična, staza je u dobro stanju i očekuje da će biti vrlo zanimljivo, pogotovo u jačim klasama - dodaje Milovanović.

U subotu će biti vožene kvalifikacije, a trke startuju u nedelju. Vozači će biti raspoređeni u 11 klasa i četiri divizije.

Ulaznice za trku koštaju 300 dinara, a tokom kvalifikacionog treninga i trke, u subotu i nedelju, 23. i 24. maja, od 8 do 18 časova biće obustavljen saobraćaj na Mostu slobode i na petlji „Mišeluk“.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.