Veče društvenih igara u Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2014, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče društvenih igara u Somboru

Somborski edukativni centar pozvao je mlade od 15 do 30 godina na Večeri društvenih igara koje će se sprovoditi nedeljom, u prostorijama Somborskog edukativnog centra (Staparski put 16, Somobor).

Društvene igre predstavljaju jedan od najranijih načina zabave u ljudskom društvu. Danas, na žalost, živimo u vreme kada su takve vrste igara zapostavljenje jer su mladi najvećim delom statični, ispred kompjutera ili televizora. Upravo iz tih razloga SEC poziva mlade na zajedničko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << drušenje uz zanimljive društvene igre, nakon naporne radne nedelje.

Više o potencijalnim igrama može se saznati putem sledećih linkova, a koja igra će se igrati biće dogovoreno na konkretnom susretu:

- Werevolves

- Mafia

- Dixit

- Pictionary

“Veče društvenih igara” se realizuje u okviru projekta “Klub za decu i mlade” koji sprovodi Somborski edukativni centar, a finansira grad Sombor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ODRŽAN FESTIVAL “MLADI SU ZAKON”

Izvor: Radio Dunav, 23.Nov.2014

Somborski edukativni centar i Kancelarija za mlade opštine Apatin, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, organizovali su u Rok-baru “Bermudski trougao” polufinale muzičkog festivala “Mladi su muzika”.. . Velikom broju prisutnih, većinom mladih, obratili su se Srđan...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.