U nedelju akcija pešačenja na Fruškoj gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2015, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju akcija pešačenja na Fruškoj gori

Planinarsko društvo "Naftaš" iz Novog Sada u nedelju 18. oktobra organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore". Ruta će biti Beočin selo - Dobri potok - Vodopad - Orlovac - Beočin selo.

Polazak je u 8.20 časova, redovnom autobuskom linijom broj 78 za Beočin selo. Autobus kreće sa međugradske autobuske stanice i staje na stajalištima kod Lutrije, Futoške pijace i mosta Slobode.

Dužina pešačenja je oko 6 časova, a staza je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izuzetno lepa i atraktivna.

Preporučuju se dobre planinarske cipele, štapovi i dugačke pantalone. Potrebno je poneti dovoljno vode i hranu. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije, navodi se u pozivu.

Povratak je planiran autobusom iz Beočin sela u 15 časova.

Vodič će biti Mihajlo Lončar, od koga se mogu dobiti bliže informacije o akciji putem telefona 063 813 2783.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sutra akcija "Pešačimo u prirodi"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2015

Planinarsko smučarsko društvo "Železničar" iz Novog Sada sutra, 18. oktobra, organizuje redovnu akciju "Pešačimo u prirodi". Ruta će biti Šakotinac - Crveni čot - Brankovac- Zmajevac - Popovica...Polazak je u 7.10 časova, autobusom broj 79 za Čerević. Autobus polazi sa međumesne Autobuske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.