Tender za izgradnju zgrade RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tender za izgradnju zgrade RTV

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine objavila je javni poziv za izbor izvođača radova koji bi trebao da gradi novu zgradu Radio-televizije Vojvodine.

Ko će graditi novu zgradu RTV u Novom Sadu, za koju je novac opredeljen iz republičke i pokrajinske kase, znaće se u septembru, piše portal eKapija.

Kako navode, ponude se mogu dostavljati do 23. avgusta, a odluka o kompaniji koja će graditi objekat RTV-a, biće doneta najkasnije u roku od 25 dana od otvaranja ponuda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U konkursnoj dokumentaciji, pišu, ponuđač je u obavezi da izradi projekat za izvođenje radova (u skladu sa projektom za građevinsku dozvolu, koji je 2015. izradilo preduzeće Euro Gardi Group Novi Sad), kao i da izvede prvu fazu radova.

Kriterijum koji će se uzimati u obzir prilikom dodele ugovora je ekonomski najpovoljnija ponuda, a bodovaće se vrednost ponude (80 pondera) i rok izvršenja ugovora (20 pondera), piše portal.

Skori početak izgradnje nove zgrade RTV u Novom Sadu postao je izvestan, navode oni, kada su krajem juna predstavnici Uprave za kapitalna ulaganja i Radio-televizije Vojvodine potpisali ugovor o prenosu novca.

Preduslov za izgradnju novog objekta je uklanjanje ostataka ruševina stare zgrade RTV, koja je uništena u NATO bombardovanju, za šta je zadužena firma Elita Cop.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.