Takmičenje za najbolju studentsku ideju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje za najbolju studentsku ideju

U amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, u sredu 27. maja u 10 časova održaće se Takmičenje za najbolju studentsku ideju u okviru TEMPUS projekta WBCInno, finansiranog od strane Evropske komisije.

Cilj projekta je da doprinese modernizaciji Univerziteta, odnosno njegovog istraživačkog i inovativnog kapaciteta. Jedna od ključnih aktivnosti je pomoć studentima u pretvaranje njihovog znanja u inovacije.

Ukupno 31 studentski tim prošao je obuku uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mentorsku podršku. Deset najboljih na takmičenju će predstaviti svoje poslovne ideje.

Takmičenje će otvoriti Vladimir Pavlov, Pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj, a prisutnima će se obratiti i prof. dr Vesna Madnić, koordinatorka WBCInno projekta, kao i domaćin prof. dr Radovan Pejanović, v.d. rektor Univerziteta u Novom Sadu,

Sponzori nagrada za tri prvoplasinara tima na ovom takmičenju su kompanije PAN Computers , CAM Engeenering i Ibis Instruments .

Program takmičenja može se pogledati ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.