Sunčano, do 30 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2016, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano, do 30 stepeni

U Srbiji sunčano i veoma toplo, najniža temperatura od 10 do 18 stepeni, a najviša dnevna od 26 do 30, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu takođe sunčano i veoma toplo. Najniža temperatura biće 18, najviša dnevna 30 stepeni.

U nedelju se u Srbiji očekuje pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi i grmljavina, uglavnom u severnim i zapadnim krajevima zemlje.

Od ponedeljka će biti malo svežije, nestabilno, mestimično s pljuskovima i grmljavinom.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sunčano i veoma toplo - do 30 stepeni

Izvor: B92, 28.Maj.2016

Beograd -- U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, najniža temperatura od 10 do 18 stepeni, a najviša dnevna od 26 do 30, navodi Republički hidrometeorološki zavod...U Beogradu će, takođe, biti sunčano i veoma toplo. Najniža temperatura biće 18, najviša dnevna 30 stepeni...U nedelju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.