Šminkenbal u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2014, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šminkenbal" u Beogradu

U Domu omladine Beograd danas u 21 čas biće organizovana najkreativnija jesenja žurka za sve ljubitelje čitanja - "Šminkenbal".

Cilj ove akcije jeste približavanje čitanja mladim ljudima na inovativan način. „Žurka je idealno mesto da se kroz zanimljive aktivnosti knjiga približi mlađoj publici jer pored toga što se zabavljaju, mladi ljudi ujedno razmenjuju mišljenja i stavove, a to je upravo ono što budi radoznalost i želju za čitanjem”, izjavila je Kristina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Grebenar, jedna od organizatorki festivala ČitamЧиташ.

Prošlogodišnji "Šminkenbal" zabeležio je veliki uspeh, a preko 500 gostiju, 20 šminkera, 5 DJ-eva i 6 sati nezaboravnog provoda ostali su zabeleženi u kalendaru kao najkreativnija beogradska žurka koja se ne propušta. Ove godine za muziku su zaduženi DJ Flawless, DJ Cholak i DJ Makinwa, a vašu ulaznicu možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima.

Sve posetioce koje u subotu profesionalni šminkeri oboje u omiljene književne junake ili junakinje, ili to učine sami, očekuju interesantne nagrade koje su pripremili ČitamЧиташ i Izdavačka kuća Clio.

Manifestaciju organizuju "Srbija za mlade", ekipa ČitamЧиташ i Izdavačka kuća Clio.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.