Sea dance uživo na O radiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sea dance uživo na O radiju

O radio će večeras da prenosi koncerte sa Sea dance festivala! Samo na oradio.rs ćete u 21 sat moći da slušate Nagual, u 22.30 Dubiozu Kolektiv i u ponoć popularni britanski sastav koji je domaćoj publici vrlo dobro poznat - Rudimental.

Pre toga u 19 sati počinje program iz mobilnog studija O radija na plaži Jaz sa Vuletom i Leom. Oni će do 21 sat imati ekskluzivne goste, vodiće vas kroz festivalski program, čućete zanimljivosti o izvođačima i poslušajte njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << savete o tome gde ima jeftinog pića i hrane, kao i kako da se snađete na festivalu.

Večeras od 21 sat na glavnoj bini nastupaju Nagual, Dubioza Kolektiv, Rudimental DJ set, Sigma DJ set, Fred V & Grafix i Black Sun Empire, na Dance Paradise bini od 22 sata Darre, Proximus & Grum, Star Slinger, Flight Facilities i TCTS. Reggae binu večeras od 22 sata zauzimaju Superstar Selectah, DJ Wieyne, Showtime: Daddy Ranx, Rivah Jordan, Hype i Suppa Natty, dok će na Latino bini žurku napraviti DJ Mega, KNA Connected i Tito.

Ostanite uz festivalsko leto O radija!

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Drugo veče Sea Dance- a: Nezapamćena gužva

Izvor: Blic, 16.Jul.2015

Drugo veče festivala na mejnu, otvorila je grupa Nagual. Ljudi masovno dolaze jer se u ostatku večeri očekuju sjajni bendovi i dosta dobre muzike...Nešto posle 22 časa očekuje se nastup Dubioze kolektiv, a u susret novom danu, tačno u ponoć, posetioce će zabavljati Rudimental di- džej set...Sinoć...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.