Saobraćaj umeren

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2015, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umeren

Posle prazničnog vikenda, kada je bilo nešto dužih zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima, saobraćaj je jutros u Srbiji umerenog intenziteta, bez zastoja na naplatnim rampama.

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMSS), saobraćaj se obavlja sa uobičajenim vremenom zadržavanja na graničnim prelazima.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Kako je građevinska sezona u toku, sve je veći broj radova gde vozače očekuje izmenjen režim saobraćaja i usporena vožnja.

Od danas, zbog radova na rehabilitaciji na delu državnog puta u voznoj traci, za saobraćaj je zatvorena desna strana autoputa Beograd - Niš.

Saobraćaj se preusmerava privremenom saobraćajnom signalizacijom u preticajnu (brzu) saobraćajnu traku leve strane na smer Niš - Beograd.

U vreme ovih radova biće isključenje sa autoputa na petlju Kolari, zbog čega se saobraćaj usmerava na petlju Ralja.

Na delu puta Niš - Leskovac - Vranje u neposrednoj blizini mosta na reci Južnoj Moravi, u blizini naselja "Džep" u smeru Leskovac - Vranje u dužini od 200 metara, saobraćaj je preusmeren na levu traku autoputa i obavlja se uz semaforsku signalizaciju.

Predviđeno je da radovi traju do 27. juna.

Na delu autoputa Beograd - Niš kod Aleksinačkog Bujmira, zbog klizišta za saobraćaj je zatvoren smer Niš - Beograd.

Saobraćaj se u dužini od oko 700 metara obavlja dvosmerno stranom autoputa koja vodi ka Nišu, uz ograničenje brzine od 60 kilometara na čas prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prilagoditi brzinu uslovima na putu!

Izvor: RTS, 05.Maj.2015, 08:30

Suvi kolovozi i dobra vidljivost omogućavaju dobru prohodnost puteva u Srbiji, a na vozače se apeluje da brzinu i vožnju prilagode uslovima na putu. . Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da se na deonicama gde su započeti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.