SO: Ulepšane stepenice na Apatinskom mostu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO: Ulepšane stepenice na Apatinskom mostu

Članovi i članice neformalne grupe "Otvorena zona" proteklog vikenda organizovali su akciju bojenja stepenica na Apatinskom mostu u Somboru.

Mladi su prvo očistili prostor oko stepenica, a zatim ih obojili jarkim bojama. Cilj akcije bio je da se novim izgledom stepenica ulepša šetalište u Somboru, navodi se u saopštenju.

Otvorena Zona (OZ) je neformalna grupa mladih, koja u okviru Udruženja Nemaca „Gerhard" deluje od oktobra 2012. godine i koja aktivizmom želi da utiče na svoje okruženje.

Vizija grupe je da promeni svet počevši od svog grada Sombora i da akcijama i kreativnim aktivnostima pozitivno utiče na sugrađane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.