Rekonstrukcija osnovne škole u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija osnovne škole u Pančevu

Veliki radovi su ovih dana u Osnovnoj školi "Vasa Živković" u Pančevu.

Iz donacije ruskih Železnica završava se rekonstrukcija stare zgrade škole i pojedinih prostorija koje su bile u lošem stanju.

Radovi će biti završeni do početka školske godine.

Godinama nije ulagano u ovu školu a u najkritičnijem stanju je bila stara zgrada koja sada dobija novi izgled.

Donacijom je sanirana i unutrašnjost stare zgrade a učenici će dobiti i kompletno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opremu za fiskulturnu salu .

Radovi se tu ne završavaju, jer je i Pokrajinski sekretarijat za omladinu i sport izdvojio milion dinara za krečenje sale za fizičko i zamenu osvetljenja.

Prema najavama donatora, ruske železnice, saradnja na obnovi škole "Vasa Živković" koja se nalazi u blizini pruge Pančevo - Beograd, na kojoj se upravo ruskim kreditom za obnovu srpskih pruga i radi drugi kolosek, biće nastavljena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.