Radio Novi Sad uživo sa Sajma turizma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radio Novi Sad uživo sa Sajma turizma

Izveštaji, reportaže i gostovanja Prvog programa radija RTV sa 49. Međunarodnog sajma turizma, koji traje od 28. septembra do 2. oktobra u Novom Sadu, biće realizovani uživo kroz specijalno izdanje turističkog magazina "Peta strana sveta", kao i kroz dnevno-informativne emisije Prvog programa radija RTV.

Kroz različite forme izveštavanja novinari Radio Novog Sada i autorka emisije "Peta strana sveta" Irina Samopjan približiće slušaocima i pratiocima na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najbitnije događaje i strukovna okupljanja ovogodišnjeg Sajma turizma u Novom Sadu koji se profilisao za promociju specifičnih turističkih ponuda Srbije: banja i klimatskih centara, gradova i opština, odnosno promociju salaša, čardi, prirodnih zaštićenih dobara, arheoloških nalazišta i turističkih manifestacija.

Gosti emisije "Peta strana sveta" u petak, 30. oktobra, od 16 časova, na talasima Prvog programa radija RTV (na 87.7; 99.3 i 99.6 MHz), biće eminentni stručnjaci iz oblasti turizma.

"Peta strana sveta" je turistički magazin Radio Novog Sada. Autorke Irina Samopjan i Ivana Drapšin-Šurković svakog petka od 16 do 18 časova u razgovoru sa ljudima koji često putuju slušaoce Radio Novog Sada vode na daleka i bliska odredišta. U rubrici "Turistička razglednica" predstavljaju turističke potencijale naše zemlje i regiona, a reporter se javlja sa aktuenih manifestacija.

Ukoliko želite da saznate kakva je turistička ponuda naše zemlje i zemalja u okruženju, specijalno izdanje turističkog magazina "Peta strana sveta", koje će biti emitovano uživo sa Sajma turizma, možete slušati i na odloženom slušanju, na sajtu rtv.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.