PKV i Visoka poslovna škola strukovnih studija ozvaničile saradnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PKV i Visoka poslovna škola strukovnih studija ozvaničile saradnju

Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i direktor Visoke poslovne škole strukovnih studija dr Jelena Damnjanović potpisali su Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji u Novom Sadu.

Cilj potpisivanja Sporazuma jeste uspostavljanje dugoročne poslovne saradnje, koja podrazumeva zajednički rad na realizaciji studijskih programa, povezivanje sa privrednim subjektima u cilju obezbeđivanja stručne prakse za studente VPŠSS.

Sporazumom su obuhvaćena i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zajednička istraživanja, rad na projektima, kao i organizacija stručnih i naučnih skupova. Jedan od prioritetnih ciljeva PKV je uvezivanje nauke i privrede, kako bi se ojačao privredni ambijent na prostoru AP Vojvodine, rekao je predsednik Vučurević.

Da je današnje potpisivanje Sporazuma značajno i za VPŠSS, rekla je i direktor dr Jelena Damnjanović, istakavši da je VMŠSS jedina visoka poslovna škola na teritoriji AP Vojvodine.

Zbog toga nam je, kao školi takvog profila, neophodna saradnja sa privredom.

Naš cilj, misija i namera jeste da uspostavimo što tešnju saradnju sa preduzećima sa teritorije AP Vojvodine, kako bi naši studenti mogli što pre i što bolje da se pozicioniraju na tržištu rada, tačnije da se zaposle odmah nakon završenih studija, rekla je Damnjanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.