Oko 14,5 miliona novogodišnjih poruka u Vip-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko 14,5 miliona novogodišnjih poruka u Vip-u

U novogodišnjoj noći, od sinoć u 20.00 časova do jutros u 8.00 kroz Vip mobile mrežu razmenjeno je 14.448.824 SMS i MMS poruka.

Kako se navodi u saopštenju tog operatera, broj poruka je na sličnom nivou kao prošle godine, dok je u inostranstvo poslato 120.715 poruka. Vip korisnici su uputili 3.585.232 poziva, od toga 106.583 u inostranstvo, a kroz mrežu je prošlo 11,81 TB podataka.

Samo u periodu najintenzivnijeg saobraćaja, od ponoći do dva sata ujutru, kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vip mrežu prošlo je 7.002.420 poruka, 1.279.097 poziva i 3,06 TB podataka.

Operater se i ove godine pobrinuo da poveća protok mreže u uslovima pojačanog saobraćaja, kako bi lepe želje i čestitke stigle na vreme svima kojima su namenjene, navode iz Vipa.

Ta kompanija navodi da će se , kao i svake godine, odreći dela prihoda od SMS saobraćaja tokom novogodišnje noći i božićnih praznika koji će ovog puta biti doniran udruženju samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom "Plava školjka", za projekat "Vidljive i nevidljive veze".

Cilj projekta je osnaživanje i unapređenje položaja dece sa invaliditetom kroz organizaciju sportskih i edukativnih radionica, kulturnih dešavanja i pružanje veće psihološke podrške roditeljima i porodicama ovih mališana.

Vip je takođe pozvao i svoje korisnike da se priključe novogodišnjoj donaciji slanjem SMS poruke na humanitarni broj 2001 u vrednosti od 100 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

14 miliona novogodišnjih poruka u Vip mreži

Izvor: Beta OMS, 01.Jan.2016

Deo prihoda od novogodišnjih i božićnih SMS poruka Vip donira udruženju samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom „Plava školjka“ za realizaciju niza aktivnosti koje podržavaju njihovo ravnopravno uključivanje u društvo.  Beograd, 1. januar 2016. – U novogodišnjoj noći, od...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.