Oduzeto 1,8 tona rezanog duvana, privedene četiri osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2014, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduzeto 1,8 tona rezanog duvana, privedene četiri osobe

Pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave u Pančevu, u sprovođenju akcije na suzbijanju nelegalne trgovine akciznim proizvodima - duvanom, pretresli su tri lokacije u Pančevu i okolini, gde su oduzeli oko 1.800 kilograma rezanog duvana, teretno i putničko vozilo, seckalicu za duvan i oko 1.000 evra.

Roba je pripremljena za distribuciju na ilegalnom tržištu na teritoriji Srbije, a od četiri uhapšene osobe, dvojici je određeno policijsko zadržavanje, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je danas Policijska uprava Pančevo.

Protiv svih osumnjičenih, biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu u Pančevu, za krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda, nedozvoljeno skladištenje robe i nedozvoljena proizvodnja, piše u policijskom saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Privođenje zbog nelegalne trgovine duvanom

Izvor: RTS, 22.Okt.2014

Četiri osobe privedene na tri lokacije u Pančevu zbog trgovine rezanim duvanom. Oduzeto oko 1.800 kilograma duvana, teretno i putničko vozilo, kao i seckalica za duvan...U sprovođenju akcije na suzbijanju nelegalne trgovine duvanom pretresene su tri lokacije u Pančevu i okolini, prenosi Tanjug...Pripadnici...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.