Obeležavanje Dana Republike Indije na Filozofskom fakultetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležavanje Dana Republike Indije na Filozofskom fakultetu

U svečanoj sali Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu u četvrtak 26. januara, sa početkom u 13.30 časova, biće organizovana projekcija filma i razgovor povodom obeležavanja Dana Republike Indije.

Lektorat za hindi Filozofskog fakulteta, u saradnji sa ambasadom Indije u Srbiji, emitovaće kratki dokumentarni film "A day in the life of India", koji predstavlja Indiju, njenu kulturu, obrazovanje, ekonomiju, hranu, religije, arhitekturu, medicinu, nauku, ples, umetnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u celosti, ali i svakodnevni život.

Dan Republike je jedan od tri nacionalna praznika u Indiji, pored Dana nezavisnosti i Gandijevog rođendana. Dr Madhuri Godbole, lektorka za hindi, ukratko će predstaviti ovaj praznik i upoznati prisutne sa njegovim značajem za indijski narod, navodi se u pozivu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radionica i takmičenje za srednjoškolce "Most od špageta"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2017, 14:48

Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu i Departman za građevinarstvo i geodeziju 25. februara organizuju takmičenje za najbolji "Most od špageta" namenjeno učenicima i učenicama srednjih škola...Kao priprema za takmičenje, u subotu 28. janura, sa početkom u 10 časova, biće organizovana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.