Novi Sad: Novi gradski ombudsman

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Novi gradski ombudsman

Odbornici Skupštine Grada Novog Sada na današnoj sednici gradskog parlamenta izabrali su Marinu Popov - Ivetić za gradskog ombudsmana.

Izbor zastitnika građana bila je prva od više od 50 tačaka dnevnog reda današnje sednice Skupštine Grada, a pre pauze koja je u toku odbornici su završili raspravu o još 11 tačaka dnevnog reda, među kojima su najbrojnije bile izveštaji o radu pojedinih gradskih javnih i javno- komunalnih preduzeća.

Rasprave o izveštajima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o radu gradskih preduzeća biće nastavljena po okončanju pauze, a nakon nje sledi rasprava o imenovanju direktora u pojedinim gradskim preduzećima u kojima su oni bili u v.d. statusu.

Tačka dnevnog reda koja je privukla najveću pažnju javnosti - Predlog Deklaracije o osudi zločina u "Rajinoj šumi", koga su počinile nove vlasti nakon oslobođenja grada 1944. godine, trideseta je po redu.

Deklaraciju je predložila odbornička grupa "Svi za Novi Sad", koju čine odbornici Srpskog pokreta obnove i Pokreta "Dinara - Drina -Dunav".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marina Popov Ivetić nova gradska ombudsmanka

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2015

Odbornici Skupštine Grada Novog Sada na današnoj sednici gradskog parlamenta izabrali su Marinu Popov - Ivetić za gradskog ombudsmana...Izbor zaštitnika građana bila je prva od više od 50 tačaka dnevnog reda današnje sednice Skupštine Grada-

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.