Na Spensu otvorena Novosadska zima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Spensu otvorena "Novosadska zima"

Manifestacija "Novosadska zima", koja se održava desetu godinu zaredom, danas je otvorena u Sportsko poslovnom centru "Vojvodina" (Spens).

Manifestaciju je otvorio član Gradskog veća Novog Sada zadužen za omladinu i sport Predrag Svilar koji je izrazio zadovoljstvo što na prvi dan zime ima priliku da otvori jednu takvu manifestaciju koja deceniju unazad okuplja veliki broj izlagača.

"Posebno mi je zadovoljstvo da imam priliku da otvorim manifestaciju koja na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zime mnoštvom dešavanja razbudi novosadsku uspavanu lepoticu, sto Spens zaista jeste", rekao je Svilar.

Na oko 80 štandova postavljenih na prvom spratu Spensa nude se razne rukotvorine, poljoprivredni proizvodi, slatkiši, proizvodi od mesa, novogodišnji ukrasi i drugi artikli karakteristični za pretprazničnu atmosferu.

"Novosadska jesen" traje do 30. decembra, a osim pomenute prodajne izložbe biće organizovani i razni muzički programi i modna revija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Počela jubilarna "Novosadska zima" na SPENS-u

Izvor: Danas, 23.Dec.2015, 13:39

Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar otvorio je juče prodajnu izložbu "Novosadska zima" koja se održava do 30. decembra u centralnom holu Sportsko-poslovnog centra "Vojvodina" i tom prilikom se zahvalio upravi SPENS-a na organizaciji ove manifestacije koja se održava deseti put...-...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.