Na Horgošu se čeka 60 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu se čeka 60 minuta

Na izlasku iz Republike Srbije, zbog pojačanog intenziteta saobraćaja, na graničnim prelazima Horgoš i Bački vinogradi vreme čekanja za putnička vozila je 60, a na GP Batrovci do 30 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja.

Saobraćaj u Srbiji od jutros se odvija po povoljnim vremenskim uslovima, a krajem dana se u zapadnim i južnim predelima očekuju pljuskovi, pa se vozačima savetuje da brzinu vožnje prilagode uslovima na putu, saopštio je Auto-moto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Savez Srbije.

Zbog radova na auto-putu E-75, na delu od naplatne stanice "Bubanj potok" do petlje "T/6" u oba smera za saobraćaj će tokom noći biti zatvorena brza traka.

Auto-put je zbog radova na deonici Beograd-Niš sužen preko reke Belice, između Batočine i Jagodine.

Saobraćaj na auto-putu je zbog radova preusmeren na sporedne puteve kod Grdelice i na još tri mesta na deonici Vladičin Han-Vranje.

Za saobraćaj je i dalje zatvoren stari put Beograd - Novi Sad kod nadvožnjaka Batajnica.

Zbog klizišta je i dalje zatvoren državni put I-B reda broj 30, Ivanjica-Ušće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Horgošu zadržavanja 60 minuta

Izvor: Akter, 31.Avg.2014

Na izlasku iz Republike Srbije, na graničnim prelazima Horgoš i Bački vinogradi vreme cekanja za putnicka vozila je 60, a na prelazu Batrovci do 30 minuta..Na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja, saopštio je jutros MUP.

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.