Na Batrovcima se čeka oko tri sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima se čeka oko tri sata

Na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj na graničnom prelazu Batrovci trenutno se čeka oko tri sata prema poslednjim podacima Uprave granične policije.

Kako je saopštio danas Auto moto savez Srbije (AMSS), na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su oko 30 do 40 minuta.

Prema meteorološkoj prognozi, tokom poslednjeg vikenda u ovom mesecu vozače očekuju povoljni vremenski uslovi za obavljanje saobraćaja.

A kako se turistička sezona bliži kraju pojačan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << intenzitet saobraćaja očekuje se posebno na najfrekventnijim putnim pravcima pa AMSS vozačima savetuje da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu, i da poštuju saobraćajne propise.

Zbog povoljnih vremenskih prilika na mnogim deonicama izvode se radovi pa je poštovanje saobraćajne signalizacije obavezno.

AMSS podseća da je u vreme letnje turističke sezone vreme zadržavanja na graničnim prelazima promenljivo i teško predvidljivo, a da se ovog vikenda očekuje još jedan talas pojačanog saobraćaja na Koridoru 10 koji iz pravca Bugarske vodi ka Mađarskoj ili Hrvatskoj, što može ponovo izazvati duge kolone i višesatna zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima.

AMSS zato savetuje svima koji planiraju put ka zapadnom delu Evrope da krenu pre ili posle vikenda ili koriste manje frekventne granične prelaze i pripreme se za moguća duža zadržavanja na graničnim prelazima.

Da bi se izbegla višesatna zadržavanja za ulazak u Mađarsku treba koristiti granični prelaz Bački Breg koji je zapadnije od Kelebije i Horgoša, otvoren je 24 sata, a put do njega vodi preko Sombora i Bezdana ka mađarskom gradu Baji.

Granični prelaz Kelebija je otvoren non-stop za sve državljane, a umesto graničnog prelaza Batrovci sa Hrvatskom, gde se takođe očekuje veliki pritisak, može se koristiti granični prelaz Šid.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima čekanje dva sata

Izvor: Studio B, 30.Avg.2014

Na graničnom prelazu Batrovci ka Hrvatskoj putnička vozila čekaju dva sata, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. ..Na ulasku u Srbiju iz Crne Gore na graničnom prelazu Jabuka čeka se 45 minuta, na Gostunu pola sata, kao i na Gradini u smeru iz Bugarske...Na ostalim...

Nastavak na Studio B...

GOTOV ODMORI Gužve na putevima, na granicama se čeke nekoliko sati

Izvor: Blic, 30.Avg.2014

U Srbiji se danas zbog kraja turističke sezone očekuje pojačan saobraćaj, saopštio je Auto-moto Savez Srbije...Po podacima Granične policije na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj preko graničnog prelaza Batrovci čeka se oko tri sata. Na ostalim prelazima zadržavanja su oko 40 minuta...Zbog radova...

Nastavak na Blic...

Moguće gužve na granicama i putevima

Izvor: Mondo, 30.Avg.2014

Na graničnom prelazu Batrovci na izlasku iz Srbije ka Hrvatskoj, putnička vozila čekaju sat vremena, na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. Gužve moguće kasnije tokom dana...Iz Auto moto saveza Srbije saopšteno je da se u Srbiji danas zbog kraja turističke sezone očekuje pojačan...

Nastavak na Mondo...

NAPLATNA RAMPA: Na Bubanj potoku se čeka 20 minuta

Izvor: Kurir, 30.Avg.2014

BEOGRAD - Na naplatnoj rampi Bubanj potok na auto-putu čeka se oko 15 do 20 minuta, rečeno je u Auto-moto savezu Srbije...Tokom vikenda se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, pa su moguća i duža zadržavanja na naplatnim rampama...Iako se turistička sezona bliži kraju, i dalje su gužve na graničnim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.