Na Batrovcima oko 90 minuta čekanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima oko 90 minuta čekanja

Na izlasku iz Republike Srbije,na graničnom prelazu Batrovci zbog pojačanog intenziteta saobraćaja vreme cekanja za putnicka vozila je 90 , a na GP Bački vinogradi 60 minuta. Na ulazu u zemlju, zbog većeg priliva vozila na GP Gostun i Jabuka čeka se 30 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja, navedeno je u saopštenju Biroa za saradnju sa medijima MUP-a.

Prema meteorološkoj prognozi, tokom poslednjeg vikenda u ovom mesecu vozače očekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povoljni vremenski uslovi za obavljanje saobraćaja.

A kako se turistička sezona bliži kraju pojačan intenzitet saobraćaja očekuje se posebno na najfrekventnijim putnim pravcima pa AMSS vozačima savetuje da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu, i da poštuju saobraćajne propise.

Zbog povoljnih vremenskih prilika na mnogim deonicama izvode se radovi pa je poštovanje saobraćajne signalizacije obavezno.

AMSS podseća da je u vreme letnje turističke sezone vreme zadržavanja na graničnim prelazima promenljivo i teško predvidljivo, a da se ovog vikenda očekuje još jedan talas pojačanog saobraćaja na Koridoru 10 koji iz pravca Bugarske vodi ka Mađarskoj ili Hrvatskoj, što može ponovo izazvati duge kolone i višesatna zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima.

AMSS zato savetuje svima koji planiraju put ka zapadnom delu Evrope da krenu pre ili posle vikenda ili koriste manje frekventne granične prelaze i pripreme se za moguća duža zadržavanja na graničnim prelazima.

Da bi se izbegla višesatna zadržavanja za ulazak u Mađarsku treba koristiti granični prelaz Bački Breg koji je zapadnije od Kelebije i Horgoša, otvoren je 24 sata, a put do njega vodi preko Sombora i Bezdana ka mađarskom gradu Baji.

Granični prelaz Kelebija je otvoren non-stop za sve državljane, a umesto graničnog prelaza Batrovci sa Hrvatskom, gde se takođe očekuje veliki pritisak, može se koristiti granični prelaz Šid.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima oko 120 minuta čekanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014

Na izlasku iz Republike Srbije,na graničnom prelazu Batrovci zbog pojačanog intenziteta saobraćaja vreme cekanja za putnicka vozila je 120 , a na GP Bački vinogradi 60 minuta. Na ulazu u zemlju, zbog većeg priliva vozila na GP Gostun i Jabuka čeka se 30 minuta...Na ostalim graničnim prelazima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.