NS: Poziv za volontere na projektu Na mladima Net ostaje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2016, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Poziv za volontere na projektu "Na mladima Net ostaje"

Udruženje "BalkanIDEA" iz Novog Sada uputilo je poziv mladima uzrasta od 15 do 20 godina iz Novog Sada i okoline da se uključe u realizaciju projekta "Na mladima Net ostaje". Rok za prijavu je 30. septembar.

Projekat "Na mladima Net ostaje" ima za cilj promociju slobode izražavanja na internetu i realizovaće se u nekoliko faza od oktobra 2016. godine do aprila 2017. godine.

U prvom delu, volontere i volonterke očekuje trodelna obuka - u oktobru mesecu na temu borbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << protiv diskriminacije, u novembru o vođenju kampanje, a u decembru o slobodi izražavanja, nenasilnoj komunikaciji na internetu i vršnjačkoj edukaciji.

Tokom januara i februara 2017. godine planirano je sprovođenje radionica za vršnjake u srednjim školama, udruženjima i organizacijama, koje će volonteri i volonterke realizovati uz stručnu podršku projektnog tima udruženja "BalkanIDEA".

Svi zainteresovani mogu da se prijave popunjavanjem formulara koji se nalazi ovde.

Projekat 'Na mladima Net ostaje' zalaže se za bolju, slobodniju i bezbedniju budućnost mladih i pozitivan uticaj vršnjaka, a osim mladih iz Novog Sada uključiće i srednjoškolce i srednjoškolke iz Sremskih Karlovaca, Bačke Palanke, Sente, Sombora, Zrenjanina, Kragujevca, Pančeva, i Stare Pazove.

U okviru programa biće pokrenuta i onlajn kampanja, a u aprilu mesecu 2017. godine projekat će se završiti omladinskom konferencijom.

"Na mladima Net ostaje" realizuje se uz podršku Ambasada Kraljevine Holandije. Dodane informacije mogu se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici udruženja "BalkanIDEA" ili dobiti putem mejla bins.konkurs@gmail.com.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poziv za učesnike na projektu: "Na mladima Net ostaje"

Izvor: NoviSad.com, 25.Sep.2016

Projektu "Na mladima Net ostaje", koje realizuje Udruženje "BalkanIDEA", potrebni su učesnici uzrasta od 15 do 20 godina iz Novog Sada i okoline. Projekat će se realizivati u nekoliko faza od oktobra ove do aprila sledeće godine..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.