NS: Letnja džez akademija od 15. jula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Letnja džez akademija od 15. jula

Letnja džez akademija "Novi Sad – Dortmund" koju, po sedmi put, organizuje Kulturni centar Novog Sada u saradnji sa Muzičkom školom "Isidor Bajić", biće održana od 15. do 22. jula. Zainteresovani polaznici mogu da se prijave do 14. jula, a prijavni list mogu da pronađu na sajtu www.kcns.org.rs ili da lično popune prijavu u prostorijama KCNS, radnim danima od 10 do 14 sati, navode organizatori.

"Na Akademiju će i ove godine doći 10 muzičara iz Dortmunda. Celodnevni program >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Letnje džez akademije održavaće se u Kulturnom centru i u učionicama Muzičke škole "Isidor Bajić". Iz godine u godinu raste interesovanje za Džez akademiju, sve više mladih muzičara želi da uči džez, da se upoznaju i sklope prijateljstva sa muzičarima iz Dortmunda", objasnila je urednica muzičkog programa KCNS-a Vesna Kaćanski.

Kao i prethodnih godina, nekoliko programa biće predstavljeno novosadskoj publici, pa će na brodu "Cepelin", 19. i 20. jula od 21 čas, biti organizovan "Džem Sešn", a na Petrovaradinskoj tvrđavi, 21. jula, biće održani koncert benda "So Ways" i "Džem Sešn".

Gostima Letnje džez akademije iz Dortmunda, tokom njihovog boravka, biće predstavljen projekat "Novi Sad 2021" u Galeriji Matice srpske.

Završni koncert, u kojem će učestvovati svi polaznici i profesori, biće organizovan 22. jula u 20 sati u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada,

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.