Moto Deda Mraz akcija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2014, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moto Deda Mraz akcija

Moto Deda Mraz akcija biće održana po dvanaesti put. Ideja moto kluba Otpisani uz veliko angažovanje Apostola i svih motorista Vojvodine jeste da u ovim prazničnim danima uvesele decu paketićima i svojom pojavom.

Ličnim sredstvima i velikim angažovanjem, spakovali su oko 450 paketića koje nose i uz prigodan program daruju deci u Dečijem selu u Sremskoj Kamenici, deci u Dečijoj bolnici, kao i deci sa posebnim potrebama na Novom Naselju, potom slatiše nose u svratište >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za decu ulice, a dobiće poklone i deca obolela od cistične fibroze u teatru Džep, dok će preostali paketići biti podeljeni deci koja ih budu dočekala na Trgu u centru grada.

Predstava za decu će se održati posle podele paketića, tako da svi koji ne uspeju da dobiju paketić, mogu bar da uživaju sa Deda Mrazevima u lepoj predstavi Željka Veseljka i njegove ekipe..

Akcija počinje 28. decembra, a okupljanje počinje u 9.00 časova na platou Spens-a, i pozvan je svako ko želi da se uključi u akciju obučen u odelo Deda Mraza i na motoru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.