Konkurs za mlade naučnike Zadužbine Andrejević

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2015, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za mlade naučnike Zadužbine Andrejević

Zadužbina Andrejević otvorila je 40. konkurs za objavljivanje monografija mladih naučnika, kao i 15. konkurs za master radove.

Zadužbina je do sada objavila oko 1.250 monografija u tiražu od 360.000 primeraka, iz 90 naučnih disciplina.

Na konkursima je učestvovalo više od 2.000 kandidata.

U izboru radova i kvalitetnoj obradi monografija rade, pored uredništva, članovi Naučnog saveta i devet redakcijskih odbora, u kojima na volonterskoj osnovi deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko 130 naučnika, univerzitetskih profesora i 14 članova Srpske akademija nauka i umetnosti.

Taj tim već mesecima vredno radi i na pokretanju naučnog časopisa "Srpska nauka danas" sa redakcijom koju će činiti naučnici iz Srbije i dijaspore, prenosi Tanjug.

Četrdeseti konkurs za objaviljavanje priređenih doktorskih disertacija, magistarskih teza, specijalističkih radova i naučnih studija, kao i 15. konkurs za objavljivanje priređenih master radova, otvoreni su od 27. novembra do 28. decembra 2015. godine.

Konkursni materijal može se dobiti na internet adresi www.zandrejevic.rs opcija "konkurs", kao i u prostorijama Zadužbine u Beogradu, Držićeva 11.

Detaljnije informacije mogu se dobiti i putem telefona 011 3862 430, radnim danima od 9 do 16 časova ili mejlom na adresu zandrejevic@gmail.com.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.