Konkurs Youth Heroes

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2017, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs "Youth Heroes"

EXIT i kompanija NIS objavili su konkurs "Youth Heroes - priznanje za mlade heroje Srbije" u četiri oblasti: obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost. Rok za prijavu je 11. februar.

Konkurs ima za cilj da se mladi ljudi koji stvaraju u tišini i postižu velike uspehe, osvajaju medalje na međunarodnim naučnim takmičenjima, unapređuju svoju lokalnu zajednicu, stvaraju vrhunska umetnička dela, osmišljavaju kreativne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poduhvate i uspešne kompanije, izvuku iz anonimnosti i predstave javnosti kako bi postali inspiracija, ponos i uzor za svoje vršnjake.

Pravo učešća imaju svi mladi sa državljanstvom Srbije ili sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije uzrasta od 15. do 30. godina koji imaju posebna dostignuća, nagrade i priznanja iz nevedenih oblasti.

Kandidata/kandidatkinju može predložiti organizacija, druga osoba ili se može prijaviti samostalno.

Prijavni obrazac može se preuzeti ovde.

Uz obrazac, potrebno je pripremiti i fotokopije dokumenata koji potvrđuju navode iz konkursnog obrasca kao što su diplome i uverenja o obrazovanju, priznanja i nagrade iz oblasti delovanja, izvode iz medija i drugo.

Prijave se šalju putem majla exitfoundation@exitfest.org.

Dodatne informacije o konkursu mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji EXIT-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Exit i NIS traže mlade heroje

Izvor: NoviSad.com, 22.Jan.2017

Exit festival i kompanija NIS objavili su konkurs Youth Heroes - priznanje za mlade heroje Srbije iz četiri oblasti: obrazovanja i nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma i kulture i umetnosti. Konkurs..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.