Koncert studenata gitare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2016, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert studenata gitare

U Multimedijalnom centru Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu večeras u 20 časova koncert će održati studenti i studentkinje gitare. Ulaz je slobodan.

Nastupiće Novak Miljković, I godina, Ilija Zec, I godina, Isidora Puškić, III godina, Marko Radojković, III godina i Viktor Đuknić, master studije.

Oni su studenti u klasama profesora Srđana Tošića, profesora Zorana Krajišnika i saradnika Petra Popovića.

Na programu će biti dela: J. S. Bach, L. Brouwer, J. Turina, F. Sor, J. Rodrigo, navodi se u pozivu.

Multimedijalni centar Akademije umetnosti nalazi se u ulici Đure Jakšića 7.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Slušajte šansone uz Lorana Prokopića

Izvor: Luftika.rs, 27.Jun.2016

Zbog velikog interesovanja publike Kulturni centar Novog Sada i Udruženje Šansona oranizuju još jedan koncert „Veče šansone“ koji će se održati u utorak 28. juna  u Klubu „Tribina mladih“ početkom u 20 časova.. Na koncertu će nastupiti čuveni šansonjer Loran Prokopić. Prokopić...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.