Izložba Kineske priče 2016 u Zavičajnom muzeju u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba "Kineske priče 2016" u Zavičajnom muzeju u Rumi

U legatu Milivoja Nikojalevića Zavičajnog muzeja u Rumi danas u 19 časova, povodom Kineske Nove godine, biće otvorena izložba fotografija "Kineske priče 2016".

Prezentovanje izložbe omogućila je Ambasada Narodne republike Kine u Beogradu - Odeljenje za kulturu, navodi se u pozivu.

Postavka obuhvata radove fotografa iz čitave Kine, koji na specifičan način saopštavaju istinite priče o kulturnim, društvenim i ekonomskim segmentima svakodnevnog života običnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ljudi koji, živeći u okruženju izuzetnih prirodnih lepota, svedoče o velikim naporima žena i muškaraca u potrazi sa ostvarenjem zajedničkog "kineskog sna".

Gotovo svaka od fotografija odražava tradicionalnih kineski stav o ekologiji - "Čovek i Priroda kao jedan", kaže se u najavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZR: Izložba fotografija "Mikrogljive Fruške gore"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2017, 10:07

U Malom salonu Narodnog muzeja u Zrenjaninu danas u 19 časova biće otvorena izložba fotografija pod nazivom „Mikrogljive (Ascomycota) Fruške gore"...Askomicete su sitne gljive koje žive svuda oko nas i sa kojima se čovek sreće skoro svakodnevno, a da toga uopšte nije ni svestan. Da nema njih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.