Generaciji budućnosti juče uručene diplome i nagrade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Dec.2014, 03:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Generaciji budućnosti" juče uručene diplome i nagrade

Mladima bez roditeljskog staranja, učesnicima socijalno inkluzivnog projekta „Generacija budućnosti“ juče su uručene diplome i nagrade na završnom godišnjem okupljanju koje se tradicionalno krajem godine održava u Narodnoj skupštini Repubilike Srbije koja je i pokrovitelj ovog programa.

Predsednica Odbora za rad, boračka i socijalna pitanja Vesna Rakonjac istakla je na skupu da su ovakvi programi važni za motivaciju dece koja žive u domovima i hraniteljskim porodicama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Ovo je pionirski poduhvat Narodne skupsstine Srbije i Odbora za prava deteta. Zajedno ćemo sa svim partnerima raditi na tome da ga još više osnažimo u toku sledeće godine ali i da realizujemo neke nove programe socijalne inkluzije", rekla je Rakonjac u saopštenju tima projekta.

Projekat koji se skoro dve godine bavi edukacijom i motivacijom mladih bez roditeljskog staranja, sprovodi Dale Carnegie Training Srbija uz aktivnu podršku Vojvođanske banke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.