Filipović naložio sanaciju mobilijara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović naložio sanaciju mobilijara

Predsednik opštine Inđija Petar Filipović naložio je danas Javnom komunalnom preduzeću Komunalac da hitno izvrši uklanjanje oštećenih dečjih mobilijara iz parkova.

Filipović je na redovnom sastanku analize funkcionisanja Sistema 48 ocenio da je stanje mobilijara, namenjenog deci u parkovima, u katastrofalnom stanju.

"I to mora pod hitno da se promeni. Postoji realna opasnost da se neko dete povredi, mora se odmah reagovati", poručio je čelnik opštine Inđija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Kako je rekao, u budžetu opštine za nabavku novih mobilijara obezbeđeno 1,3 miliona dinara.

Na sastanku je naloženo lokalnoj Direkciji za izgradnju da sanira rupu na sportskom terenu u Beški, kao i da izvrši krpljenje udarnih rupa na putu R-109. Ovom prilikom ukazano je i da je u nacionalnom parku Fruška gora, odnosno u Čortanovačkoj šumi, reagovala građevinska inspekcija na lokaciji gde je zabeležena izgradnja objekta bez potrebne dozvole.

Kako je rečeno, došlo je i do korekcije cene prirodnog gasa, pa će cena tog energenta biti umanjena za pet odsto od prvog juna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.