Elektrovojvodina: Spremni za veću potrošnju struje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2014, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elektrovojvodina: Spremni za veću potrošnju struje

Građani u Vojvodini imaće sigurnu i pouzdanu isporuku električne energije, saopštila je danas Elektrovojvodina uz napomenu da se tokom novogodišnjih i božićnih praznika očekuje porast dnevne potrošnje struje na oko 30 miliona kilovatčasova.

Elektrovojvodina d.o.o. Novi Sad uspešno je završila poslovnu godinu, pouzdano i kvalitetno isporučujući električnu energiju potrošačima, saopštilo je danas to privredno društvo u sastavu Elektroprivrede Srbije.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2014. godini Elektrovojvodina beleži pozitivan finansijski rezultat, pouzdanost u radu elektroenergetskog sistema a maksimalnim izvršavanjem planova remonata obezbeđeno je stabilno funkcionisanje elektrodistributivnog sistema i kvalitet isporuke električne energije u ovom simskoom period.

Uspešno su nastavljeni povećanje pogonske spremnosti kapaciteta kao i tehnološko osavremenjavanje distributivnih objekata a uspeh je postignut i u održavanju elektroenergetskog sistema i ostvarivanju investicionih planova u ovoj godini, stoji u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.