Dani Bača - Dani evropske baštine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dani Bača - Dani evropske baštine"

Opština Bač tradicionalno, već 13 godina obeležava manifestaciju Dani evropske baštine i jedna je od retkih opština u Srbiji koja je zadržala ovu manifestaciju kao jednu od najznačajnijih kulturno-turističkih događaja.

S obzirom na bogato kulturno nasleđe kojim naša opština raspolaže, ova manifestacija je idealna prilika da se domaća i međunarodna javnost upozna sa kulturno-istorijskom baštinom ne samo opštine Bač već i Srbije, a  želja je da ova manifestacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << s godine u godinu postane brend cele Srbije.

Svečano otvaranje manifestacije je zakazano za 17. septembar  na Tvrđavi Bač , sa početkom u 14 časova.

Programom manifestacije predviđene su viteške borbe, program kulturno-umetničkog društva, koncert duhovne muzike, koncert grupe OK bend, likovne kolonije, program za decu i drugo, tako da će program trajati do kasnih večernjih časova kada se očekuje početak koncerta grupe OK bend.

Dani Bača-Dani evropske baštine su centralna manifestacija u opštini Bač koja okuplja veliki broj stanovnika i želja  je da se putem ove manifestacije na najbolji način Bač predstavi javnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.