DVA POŽARA U NOVOM SADU Dve osobe teško povređene

Izvor: Blic, 17.Feb.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVA POŽARA U NOVOM SADU Dve osobe teško povređene

Danas oko 13 sati u kući na Telepu, u Ulici Melhiora Erdujheljija, izbio je požar u kom je M.V. (35) zadobio teške povrede i u životnoj opasnosti je prevezen u Klinički centar Vojvodine.

Portparolka Hitne pomoći dr Mirjane Bursać izjavila je da su lekari intervenisali oko 13.30 sati i da je muškarac zadobio opekotine zbog kojih je prevezen u Urgentni centar.

Požar su gasila četiri vatrogasna vozila, a uzrok požara još nije poznat.

Prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << očevidaca, vatrogasci su sat vremena gasili požar, kako se ne bi proširio na okolne kuće.

Ovo danas nije bila prva intervencija vatrogasaca u Novom Sadu. U jutarnjim satima izbio je požar u kući u Ulici Ilariona Ruvarca, takođe na Telepu, gde je šezdesetčetvorogodišnja N.M zadobila teške povrede. Žena je u Urgentnom centru i za sada je stabilno, a sumnja se da je požar izazvala ekspozija plinske boce.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva požara u NS, dvoje teško povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2017

Jedna osoba je povređena u požaru koji je posle podne izbio na Telepu, saznaje Radio-televizija Vojvodine..Požar je izbio u objektu u Ulici Melhiora Erduheljija koji je, kako smo saznali od okupljenih građana, bio korišćen za proizvodnju sveća, a povređen je radnik koji se u trenutku izbijanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

POŽAR U NOVOM SADU: Dvoje ljudi teško povređeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2017

U požarima koji su danas izbili u dve kuće u novosadskom naselju Telep, teško je povređeno dvoje ljudi..Jutros, oko 9 časova, u kući u Ulici Ilariona Ruvarca 28 došlo do eksplozije i požara, a tom prilikom opektoine po licu, rukama i nogama zadobila je N.M(64) , koja je prebačena u Urgentni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.