Beogradska premijera filma Love Hunter

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2014, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska premijera filma "Love Hunter"

Beogradska premijera ostvarenja "Love Hunter" biće održana danas u bioskopu Roda Cineplex u prisustvu ekipe filma čija će glavna zvezda, Milan Mumin, sa svojim bendom nakon projekcije održati koncert u novootvorenom kafe restoranu "Baštino".

"Love Hunter" je film o Milanu Muminu, frontmenu benda Love Hunters, koji je otišao u Njujork sa ciljem da snimi album u Americi, navodi se u saopštenju organizatora.

Kako bi ostvario svoj cilj, Mumin je vozio taksi, a u isto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vreme bio u potrazi za basistom. U njegovom životu pojavljuje se ženski basista, devojka koja je za njega bila više od samo koleginice iz benda.

Pošto su počele probe konačno okupljenog benda, u Njujork dolazi Muminova dugogodišnja devojka iz Srbije, koja za njih dvoje ima potpuno drugačije planove...

Muminov smisao za humor, njegova istrajnost da uspe, doživaljaji iz taksija, galerija različitih likova, ulice Njujorka samo su neke od stvari koje su predstavljene u ovom filmu, navode organizatori.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Beogradska premijera filma "Love Hunter" i koncert Hantersa

Izvor: Studio B, 28.Avg.2014

Beogradska premijera ostvarenja "Love Hunter" biće održana u bioskopu Roda Cineplex u prisustvu ekipe filma čija će glavna zvezda, Milan Mumin, sa svojim bendom održati koncert u novootvorenom kafe restoranu "Baštino"..."Love Hunter" je film o Milanu Muminu, frontmenu benda Love Hunters, koji je...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.