AMSS: Oprez zbog mogućih odrona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog mogućih odrona

Na putevima u Srbiji jesenji uslovi vožnje, česta magla i niže temperature u jutarnjim i večernjim satima otežavaju vožnju, a poseban oprez potreban je zbog odrona na pojedinim pravcima, kao i na deonicama na kojima su u toku radovi, saopštio je Automoto savez Srbije.

Po poslednjim informacijama Uprave granične policije, na terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 20 minuta.

Na deonici puta Surduk - Užice, u smeru Zlatibor - Užice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << danas od 7.00 do 15.00 biće izmenjen režim saobraćaja zbog asfaltiranja kolovoza.

Na Autoputu Niš - Dimitrovgrad, blizu granice sa Bugarskom, saopbraćaj će biti potpuno obustavljen od 9.00 do 11.00.

Do 31. oktobra od 7.00 do 18.00 radi se na sanaciji oštećenog kolovoza na autoputu Beograd - Niš, između Begaljičkog brda i petlje Vodanj u smeru ka Nišu. Saobraćaj se u vreme radova odvija krajnjom desnom zaustavnom trakom.

Do 15. novembra trebalo bi da traju radovi na sanaciji nadvožnjaka na putu Požarevac - Kostolac, kod petlje Kostolac. Saobraćaj se na nadvožnjaku odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, dok je na putu regulisan devijacijom.

Saobraćaj na deonici Kolovrat - Jabuka izmenjen je zbog sanacije klizišta u mestu Ravne, a radovi koji treba da traju do 15. novembra obezbeđeni su adekvatnom signalizacijom.

U toku su radovi na sanaciji klizišta na putu Donji Milanovac - Tekija, kod mesta Golubinje. Tokom radova, od 07.00 do 17.00 sati saobraćaj će se odvijati jednom trakom, u smeru ka Kladovu, i regulisan je semaforom.

Do 30. decembra trebalo bi da budu završeni radovi na sanaciji klizišta na putu Klokočevac - Plavna. Saobraćaj na toj deonici odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom, uz semaforsku regulaciju.

Zbog radova na sanaciji mosta preko preko Volujskog potoka i uređenja korita Dubočke reke u selu Duboka na putu Kučevo - Majdanpek, saobraćaj se do 15. decembra odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom kolovoznom trakom.

Na putu Barajevo - Baćevac do 30. oktobra radiće se na popravci kolovoza, a saobraćaj je regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semafore.

Saobraćaj na deonici Ub - Stublenica - Radljevo do 30. novembra biće preusmeren na lokalne puteve zbog radova na izgradnji autoputa Beograd – Južni Jadran.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Jesenji uslovi vožnje, opasnost od odrona

Izvor: B92, 27.Okt.2016

Na putevima u Srbiji jesenji uslovi vožnje, česta magla i niže temperature u jutarnjim i večernjim satima otežavaju vožnju...Poseban oprez je potreban zbog odrona na pojedinim pravcima, kao i na deonicama na kojima su u toku radovi, saopštio je Automoto savez Srbije...Po poslednjim informacijama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.