Izvor: Blic, 29.Sep.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taktička vežba vojnih inženjeraca kod Bujanovca

Novinari lokalnih i centralnih medija pratili su u bazi “Jug” i na poligonu “Borovac” kod Bujanovca taktičku pokaznu vežbu inženjerijske čete Vojske Srbije “Stena 01”.

Kapetan Dušan Mitrović je istakao da je cilj vežbe ocena obučenosti inženjerijske čete u izviđanju terena za izgradnju i održavanje puteva, podizanja mostova i heliodroma.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vojska Srbije je četu deklarisala za učešće u multinacionalnim operacijam, a učinak  inženjeraca na vežbi “Stena 01” ocenjuje nacionalni tim Vojske Srbije.Pokaznoj taktičkoj vežbi  prisustvali su posmatrači iz Austrije,Bosne i Hercegovine, Grčke, Makedonije, Amerike, Finske i Francuske.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.