GAŠIĆ: Vojna policija i VBA vode istragu o napadu na Andreja Vučića!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAŠIĆ: Vojna policija i VBA vode istragu o napadu na Andreja Vučića!

- Naravno da traje istraga. Ono što je naša zakonska obaveza i dužnost jeste da, s obzirom da se radi o pripadnicima Vojske Srbije, da Vojna policija i VBA moraju da sprovedu svoj postupak istrage i oni to rade - rekao je ministar odbrane povodom slučaja napada na brata premijera Srbije

Vojna policija i Vojnobezbednosna agencija i danas su nastavili svoj deo istrage u vezi prebijanja brata premijera, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je to njihova dužnost, izjavio je ministar odbrane Bratislav Gašić.

Gašić je novinarima rekao da se istraga vodi s obzirom da su sa bratom premijera pretučeni i pripadnici Vojske Srbije.

Ministar odbrane je ponovio da ne želi da komentariše postupak istrage dok se ne završi, odnosno dok ne dobije izveštaj Vojne policije i VBA.

Printskrin: Youtube/N1, S. Pikula

- Naravno da traje istraga… Ono što je naša zakonska obaveza i dužnost jeste da, s obzirom da se radi o pripadnicima Vojske Srbije, da Vojna policija i VBA moraju da sprovedu svoj postupak istrage i oni to rade – rekao je Gašić.

Pet pripadnika Žandarmerije, zbog prebijanja brata Aleksandra Vučića, suspendovano je, a istraga o tom incidentu, koja će biti završena početkom naredne sedmice, utvrdiće sve činjenice i motive.

Andrej Vučić i dvojica pripadnika njegovog obezbeđenja su pretučeni u nedelju u centru Beograda, tokom Parade ponosa.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.