Žurka Prašnjavih ploča parti no2 u Sava centru

Izvor: Blic, 01.Jul.2013, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka "Prašnjavih ploča parti no2" u Sava centru

Žurka "Prašnjavih ploča parti broj dva" biće održana u bašti Sava centra u subotu 6. jula sa početkom od 23 časa. Nakon godinu dana, na istom mestu posetioci će moći će da uživaju uz set Bože Podunavca, utemeljivača tehno kulture.

Pod otvorenim nebom bašte Sava centra, prvi koji će oduvati prašinu sa starih ploča i vratiti nas u zlatno doba beogradske tehno scene je je Neša Tehnika, osnivač poznate Beogradske tehno organizacije "Tehnika 8x8" i čovek koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obeležio ovaj muzički žanr u vreme njegove ekspanzije.

Nakon njegovog dvočasovnog seta, za gramofone staje jedan od utemeljivača tehno kulture - Boža Podunavac, koji će nam još jednom pokazati zašto je godinama u vrhu najkvalitetnijih di džejeva kod nas i šire.

Nakon Bože, ploče će zavrteti predstavnici nešto mlađe generacije di džejeva i sledbenici dobrog, starog tehno zvuka - Aleksandar Ivković i Luka Concrete, momci koji su već dugo uspešni na muzičkoj sceni.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prašnjavih ploča parti: Boža Podunavac u Bašti Sava centra

Izvor: NaDlanu.com, 02.Jul.2013, 16:16

Pre tačno godinu dana smo imali priliku da prisustvujemo izvanrednoj žurci pod nazivom "Prašnjavih ploča parti" u Bašti Sava centra, kao osvrt na zlatno doba beogradske tehno scene devedesetih godina...S obzirom na veliki odziv publike, odlučeno je da ove zabave postanu tradicija, te se ekipa u...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.