Zoran Tošić: Poraz u Rimu je košmar!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Tošić: Poraz u Rimu je košmar!

Bambi dobio jak udarac u glavu, zbog kojeg je zamenjen, ali više ga boli katastrofa Moskovljana na Olimpiku

Ruski šampion CSKA doživeo je istinsko poniženje na gostovanju ekipi Rome u Rimu, u okviru 1. kola Lige šampiona, budući da su već posle 50 minuta gubili sa 0:5, da bi na kraju ipak uspeli da postignu počasni pogodak.

Srpski reprezentativac Zoran Tošić zamenjen je nedugo posle poslednjeg gola domaćina, a meč u glavnom gradu Italije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << okarakterisao je kao košmaran. Popularni Bambi igru je napustio zbog jakog udarca u glavu, ali nakon susreta glava ga nije toliko bolela zbog tog detalja, koliko zbog šamara u vidu ponižavajućeg rezultata.

Hart u čudu

ŠTA,ROMA POBEDILA SA 5:1?!

Golman Mančester sitija Džo Harta u Minhenu pokazao je veliku dozu nesigurnosti i pravo je čudo što njegov tim nije doživeo ubedljiviji poraz, a posle meča na njega je najveći utisak ostavio rezultat duela Rome i CSKA.

- Šta, Roma pobedila sa 5:1? Vauuuu! - rekao je Harts, očigledno veoma iznenađen rezultatom iz Rima.

Huligani

DIVLJALI NAVIJAČI

Meč na Olimpiku obeležila je i tuča navijača moskovskog tima i obezbeđenja stadiona, zbog čega je utakmica nakratko bila prekinuta. Mnogo je verzija kako je došlo do nemilih scena, a najverovatnije su domaći navijači bakljama gađali goste iz Moskve, posle čega su Rusi odlučili da zapale nekoliko stolica, uđu u sukob s policijom i obračunaju se s Rominim fanovima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.