Zna se ko je ko u srpskom fudbalu

Izvor: Mondo, 20.Sep.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zna se ko je ko u srpskom fudbalu"

Šef struke "zmajeva" Zoran Milinković nezadovoljan radom sudije na Karaburmi konstatovao da se u srpskom fudbalu "zna ko je ko" i "da se zna kome sve pripada". Pogledajte zbog čega je ljut.

Foto: MN Press

Fudbaleri Voždovca ni posle šest superligaških kola nisu ostvarili pobedu.

Redom su gubili ove sezone od Partizana (1:3), Donjeg Srema (0:1), Rada (1:6), Čukaričkog (0:2), Radničkog iz Kragujevca (0:1) i, u subotu, od OFK Beograda - 0:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Iako su u gradskom derbiju na Karaburmi imali svoje prilike u finišu, ostali su bez bodova golom Ivana Vukovića iz penala u trećem minutu nadoknade.

Sudija Vlado Glođović dosudio je jedanaesterac za domaće minut ranije, jer je vezista "zmajeva" Uroš Sinđić rukom odbranio šut Vukovića iz slobodnog udarca.

Pogledajte detalj i procenite da li je penal postojao.



Posle utakmice, šef struke Voždovca Zoran Milinković kratko je rekao:

"Iz naše perspective, nije nam jasno da li je ono zaista bio penal? Zna se ko je ko u srpskom fudbalu, ko su glavni protagonosti i kome sve pripada".

Milinković je pre Voždovca vodio grčki Aris, u koji je otišao upravo iz OFK Beograda, na čijoj je klupi sedeo u sezoni 2012/13.

Pogledajte najzanimljivije detalje utakmice na Omladinskom stadionu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.