Živković: Srbija tapka u mestu

Izvor: Blic, 09.Feb.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Srbija tapka u mestu

Nekadašnji premijer Srbije Zoran Živković i osnivač Nove stranke ocenio je danas da Srbija "tapka u mestu" iako, kako je rekao, ceo svet ide napred čak i u uslovima ekonomske krize.

- Osnovni cilj Nove stranke je da Srbija postane mesto gde ljudi mogu da se zaposle, i to u preduzećima koja nisu državni poluprojekat od izbora do izbora, već u onima koja će dugo trajati - rekao je Živković na skupu koji je Nova stranka organizovala u Kruševcu.

Prema njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rečima, Vlada u prvih šest meseci nije ispunila nijedno predizborno obećanje, posebno kada je reč o departizaciji i smanjenju administracije.

- Nekoliko hapšenja nisu dovoljni rezultati - naglasio je Živković.

On je najavio da će se osnivačka konferencija Nove stranke održati 7. aprila, a da posle toga sledi stvaranje stranačke infrastrukture u Srbiji.

Povezane vesti: Živković: Osnivačka skupština Nove stranke 7. aprila Beloruska firma zainteresovana za investicije u Srbiji Grupa đaka tukla vršnjaka, ostala deca skandirala „Ubij Ciganina!“ Podnet optužni predlog protiv fudbalera, imena večeras Kruševačka policija podnela krivične prijave protiv srpskih i engleskih fudbalera

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živković: Srbija tapka u mestu

Izvor: Akter, 09.Feb.2013

Nekadašnji premijer Zoran Živković i osnivač Nove stranke ocenio je da Srbija "tapka u mestu" iako, kako je rekao, ceo svet ide napred čak i u uslovima ekonomske krize

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.