Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2017, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres na Filipinama, ima mrtvih

MANILA - Najmanje tri osobe poginule su danas u zemljotresu jačine 6,5 stepeni Rihterove skale koji je pogodio južni dio Filipina.

Snažan potres uzrokovao je nestanak električne energije u gradu Surigao, udaljenom oko 700 kilometara jugoistočno od Manile. Vlasti su izrazile uvjerenje da je veliki broj ljudi ostao ispod ruševina zgrada.

Filipinska Seizmološka kancelarija javila je da je potres bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << jačine 6,7 stepeni Rihterove skale i da je epicentar bio na 14 kilometara sjeverno od Surigaoa.

Centar za upozoravanje na cunami saopštio je da neće biti velikog talasa.

Lokalni mediji javili su da su tri osobe poginule, pozivajući se na vojsku, ali nisu saopšteni drugi detalji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Filipini: Snažan zemljotres, poginule najmanje tri osobe

Izvor: Blic, 10.Feb.2017

Najmanje tri osobe poginule su danas u zemljotresu jačine 6,7 stepeni Rihterove skale koji je pogodio južni deo Filipina...Snažan potres uzrokovao je nestanak električne energije u gradu Surigao, udaljenom oko 700 kilometara jugoistočno od Manile. Vlasti su izrazile uverenje da je veliki broj ljudi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.