Žedna žena izmuzla Kraljevčane

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žedna žena "izmuzla" Kraljevčane

Policija u Kraljevu uhapsila je 37-godišnju ženu koja je osumnjičena da je pod različitim izgovorima ulazila u stanove građana i na prevaru im uzimala novac, čime je protivpravno prisvojila oko 700.000 dinara.

Sumnja se da je žena čiji su inicijali V.S. iz Zaječara izvršila pet krivičnih dela prevare. Ona je ulazila u stanove građana tako što je koristila izgovore da je žedna, da joj je loše ili da im može pomoći u vezi sa njihovim problemima, saopštila je Policijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uprava Kraljevo.

Posle ulaska u stanove, pod izgovorom da "skida" magiju, tražila je od vlasnica uglavnom predmete od zlata koje je prevarom prisvajala, a u jednom slučaju je oštećenoj prodala narukvicu dovodeći je u zabludu da je zlatna.

Osumnjičenoj je određen pritvor do 30 dana. Policija upozorava građane da u stanove ne primaju nepoznate osobe, jer je najčešće reč o prevarantima koji, na raznorazne načine, pokušavaju da od njih iznude novac i druge vredne predmete.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.